Маги Сидерова разделена с мъжа си

15.10.2018 11:00 | Видян 3145 пъти

Маги Сидерова разделена с мъжа си

Наскоро бившата манекенка Маги Сидерова и мъжът ѝ Георги празнуваха годишнина от сватбата си.

По случай личния си празник те заминаха за италианския курортен град Амалфи, където останаха около седмица.

„От година сме семейство! Една година, изпълнена с любов и щастие!”, написа Маги в социалната мрежа. Преди брака атлетичната дама се подвизаваше с фамилията на бившия си мъж – Желязкова, но после смени името си като символ на новото начало с Георги.

Днес тя остро поправя всеки, който по грешка я нарече с предишната ѝ фамилия. Сменила си е и всички документи и се старае да изтрие напълно миналото с бившия си съпруг.

Миналата година Сидерови се врекоха във вярност на пищна сватба с много звездни гости. Най-добрите приятелки на булката влязоха в ролята на шаферки, а Маги се похвали, че сама изпипала и най-малките детайли около венчавката.

Единствено украсата била чужда задача, но отговаряла напълно на изискванията ѝ. Всички присъстващи твърдят, че останали впечатлени от старанието на младоженците и от парите, които хвърлили за организацията на тържеството, проведено в един от най-луксозните софийски хотели.

Говори се, че Георги се изръсил с над 20 бона, за да задоволи капризите на съпругата си. Тази сума не представлявала проблем за семейството, тъй като Сидеров работи за португалска охранителна компания и печели повече от добре. Мъжът на Маги, който е бивш служител на ГДБОП, прибира над 6000 евро всеки месец и успява да пести средства, за да радва любимата си със скъпи придобивки и екзотични почивки.

Той няма право да говори за работата си, тъй като охранява световни знаменитости, но според запознати една от клиентките му е самата Мадона, която от 2 години живее в Португалия.

Неотдавна смуглата красавица сподели, че е влюбена в португалската столица и иска да живее там, но плановете ѝ се осуетиха. Водещата Гала ѝ предложи работа като репортер в На кафе и бившата манекенка предпочете да гради телевизионна кариера. Така се наложило с Георги да поддържат връзка от разстояние, но той се стараел да не отсъства дълго и често пътувал от Лисабон до София, за да е близо до съпругата си.

Маги и Жоро се познават поне от 10 години, заедно са от 4, а са семейство от 1. Любовта им пламнала на морето, където били в различни компании, но бързо намерили общи теми за разговор и станали неразделни.

По това време манекенката все още била омъжена за Боби Желязков, но отношенията им изобщо не вървели, затова тя не се поколебала да пристане на Сидеров. Скоро признала на съпруга си, че има друга връзка и той я изгонил от семейното жилище, а тя заживяла с любимия си на квартира.

Въпреки че много държат един на друг, Маги и половинката ѝ не желаят да имат общо дете. Той има две хлапета от предишна връзка, а тя – син в тийнейджърска възраст. „Вече прехвърлих 40-те и не ми се ражда отново”, категорична е Сидерова, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !