Звезден блясък и благотворителен търг на наградите Знаменитост на България 2018

14.10.2018 10:16 | Видян 1188 пъти

Звезден блясък и благотворителен търг на наградите Знаменитост на България 2018

Церемонията се провежда за втора поредна година и ще бъде още по-луксозна и зрелищна от предишната издава организаторът и лицензиант на събитието Християн Гьошев. Списъкът с випове е още по-богат.

Истински звезден сблъсък се очертава във всяка от категориите: Мис, Мисис, Силикон, Най-актуална плеймейтка, Реалити звезда, Коафьор, Модел, Благотворителност, Дизайнер,Мениджър, Продуцент, PR, Бизнесдама, Бизнесмен, Журналист, Музика.

Статуетките обаче ще отидат само в ръцете на най-заслужилите и любими личности на България. А кои са те, ще разберем на 19 октомври от 20.00 часа в Планет Клуб София. Организаторите на наградите не са пропуснали да спазят традицията и да подкрепят избрана от тях благотворителна кауза.

Тя е на фондацията „Искам бебе“, която дава шанс на семейства с репродуктивни проблеми да станат родители. Известните личности са обещали да донесат специално за каузата свои любими лични вещи. Те ще бъдат продадени на търг, всички средства от които ще идат за добрата кауза. На събитието няма да отсъстват и музиката и забавлението.

Топ гласът на ТВ и радио ефира Илия Георгиев и най-известият музикален водещ Александър Гогов ще бъдат водещи на церемонията, а за още по-голямо настроение на гостите ще се грижат попфолк принцесата Цветина Цветкова, хип-хоп и R&B дивата Ива Атанасова – IVY и всестранно развитият Илиян Илиев.

Събитието на годината се провежда с любезното съдействие на партньорите от Планет Клуб, Модна къща „Maison Saint-Herem”, фризьорски салони “V & A Glamour”, най-голямата фирма за лимузини в България Limosbg, хранителна добавка MYB/Selected by models,Модна къща ,,Maniac”,Верига ресторанти Майстор Манол,модната телевизия на България Code Fashion TV и светския сайт VIPLife.bg.

Ако и вие искате да бъдете част от магията на „Знаменитост на България 2018“, можете да запазите местата си на телефон: 0899993942. Побързайте, защото местата са ограничени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Няма коментари към тази новина !