Джъстин Бийбър ридае за болната Селена

12.10.2018 14:42 | Видян 2913 пъти

Джъстин Бийбър ридае за болната Селена

Джъстин Бийбър е щастливо женен, но изглежда никога няма да остане напълно безразличен към Селена Гомес.

След новината, че певицата е в болница, Бийбър изживял тежък емоционален момент.

В началото на годината той прекрати всякакъв контакт със Селена Гомес след поредната им раздяла. Скоро след това предложи брак на Хейли Болдуин, а през септември двамата се ожениха в Ню Йорк и по всичко изглеждаше, че са щастливи и че поп идолът е загърбил миналото си.

Певецът обаче бе заснет от папараци да плаче в колата на новата си съпруга. Докато тя шофира, ридаещият Джъстин е скрил лицето си с длани.

Стана ясно, че същия ден Джъстин Бийбър е посетил пастора си в неговия дом и е прекарал там цели пет часа, преди Хейли да дойде и да го прибере. Причината за тъжната сцена е новината, че бившата любима на певеца има здравословни проблеми и е преживяла емоционален срив.

Селена от години се бори с болестта лупус, заради която преди една година се наложи бъбречна трансплантация. След операцията, Гомес страда от типичните ниски нива на белите кръвни телца, заради което в последните няколко седмици на два пъти влиза в болница.

Втория път певицата е получила паник атака и се е сринала емоционално. Тя ще потърси специализирана помощ, за да се стабилизира психически. Междувременно си е взела почивка от социалните мрежи и вече не качва никакви снимки.

Джъстин Бийбър и Селена Гомес имаха връзка от 2011-а година, но голямата им любов бе твърде бурна и двамата ту се разделяха, ту се събираха. Най-дългата им раздяла беше три години, като в това време Селена за известно време беше обвързана с The Weeknd.

В началото на 2018-а, тя отново се върна при Бийбър, а през март “си дадоха почивка”.

“Тази ситуация не беше здравословна за Джъстин и за Селена. Връзката им беше прекалено комплицирана”, казва техен приятел пред People. И допълва: “От тогава повече не са поддържали никакъв контакт, а Селена напълно спря да споменава Джъстин.”

Шест месеца по-късно, певецът вече беше женен за Хейли Болдуин.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !