Какво разплака секссимвола на Фермата?

10.10.2018 12:45 | Видян 1386 пъти

Какво разплака секссимвола на Фермата?

Драматичната история на земята, на която се снима риалитито Фермата, не остави равнодушен нито един от участниците в новия сезон на шоуто. Легендата за дядо Петко, който заедно със синовете си стопанисвал фермата си, преди те да го оставят сам и да заминат за чужбина и големия град, се отрази най-емоционално на емигранта Симеон.

Младото момче от Козлодуй реши да сподели личната си съдба със съфермерките си Милена и Христина по доста оригинален начин – като приказка. Секссимволът на стопанството разказа как навремето четири семейства живеели заедно в обща къща и всичко вървяло добре до момента, в който три от фамилиите взели решението да напуснат общия дом.

В него останало да живее само най-възрастното семейство, точно както в историята на дядо Петко. Симеон сравни съдбата на стопанина с тази на собствената си баба, която след смъртта на дядо му живее сама в огромна къща, защото децата й са избягали в чужбина.

Мечтата на любимата баба на Симеон, преди да си отиде от този свят, е отново да види всичките си наследници заедно, а желанието на внука ѝ е да я осъществи. Емигрантът във Франция се обърна чрез личната си камера и към роднините си. Той ги помоли поне веднъж да се съберат на някой празник в родния им дом, пише БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !