Гери-Никол пести от гримьор

10.10.2018 11:01 | Видян 1827 пъти

Гери-Никол пести от гримьор

Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на тати и се е научила някои неща да прави сама, без помощта на „слуги“, за да пести.

Както стана ясно, баща ѝ я снабдил с чисто ново жилище на пъпа на София, което ще бъде почиствано от камериерка веднъж седмично. Странно, но вместо да се научи да чисти сама, варненката е предпочела да се научи как най-добре да се гримира собственоръчно. И като че ли финансовата подкрепа на родителя ѝ се изчерпва дотук.  

Подобно на певицата Диона, която във ВИП Брадър заяви, че си мие косата само при фризьор, но пък за сметка на това се гримира сама, Гери, която уж е със стотици пъти по-висок стандарт на живот и толкова народ доскоро ѝ слугуваше, прави досущ същото.

Коафьорът ѝ Ивайло я издаде. Той пусна видео в Инстаграм, което показва блондинката в не много приятна светлина. Докато той ѝ оправя косата, тя маже фон дьо тен по кожата на лицето си. Нещо, което поверяваше в ръцете само на професионален гримьор.

В сравнение с обработените снимки в социалните мрежи, Гери далеч не изглежда толкова красива и изящна, когато сама се клепе с макиаж, пише ХотАрена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !