Първи мъжки дуел във Фермата

05.10.2018 14:51 | Видян 1420 пъти

Първи мъжки дуел във Фермата

След поредица от женски битки в четвърти сезон на Фермата, на Арената за дуели в неделя от 20:00 ч. по bTV мястото си в шоуто ще защитават младият емигрант Роман Банев и строителният предприемач от ромски произход Цветан Ангелов.

Те ще премерят сили и знания в първия елиминационен дуел между мъже във Фермата: Съединение, след който един от двамата ще напусне шоуто.

До първия мъжки дуел през този сезон се стигна, след като фермерът на седмицата Нури обяви, че прекъсва традицията на женски битки и изпрати на Арената ратая Роман, вместо колежката му Христина.

Решението предизвика вълна от недоволство сред мъжете, според които, по този начин Нури елеминира конкурентите си за наградата от 100 000 лева. В четвъртък вечер Роман съобщи, че избира да се изправи срещу 38-годишния Цветан.

„Решението ми е стратегическо. Ако можеше да избера противник по мое желение, щях да избера Нури, защото той никога не застава твърдо зад позицията си и не признава истинските си доводи“, коментира първият дуелист Роман.

След като разбра, че ще влезе в битка за мястото си в шоуто, религиозният Цветан се помоли за божествена закрила по време на дуела. „Ако Бог е с мен, 1000 души да са срещу мен, няма значение“, коментира евангелистът от ромски произход, чиято мисия във Фермата е да промени общественото мнението за представителите на неговия етнос.

Най-притеснена от евентуална загуба на Цветан е шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, която признава, че разговорите с него са я запалили по вярата и се надява той да се върне в стопанството.

Интровертната спортна звезда намира общи теми с много от фермерите, а в последните няколко дни е особено близка с Радилена, на която споделя как се е чувствала след допинг скандала през 2007 г.
 
„Хванаха ме с допинг и както бях на върха, вече никой не ме поглеждаше, сякаш съм непристойна. След като ми изтече наказанието, всички пак започнаха да ми казват, че съм страхотна. В такива моменти виждаш кои са ти истинските приятели“, разказа Ваня, която преди 11 години бе уличена в употреба на забранени стимуланти (тестостерон) и губи състезателните си права за две години.

В четвъртък вечер фермерите възродиха ритуалите по стария български обичай Петльовден, който по традиция бе изпълнен от най-младия мъж в шоуто – Калоян. Макар че никога не е виждал петел на живо, Калоян изненада всички със смелостта си и получи комплименти от жените, че е по-голям мъж от всички останали.

В петък от 21:00 ч. по bTV участниците във Фермата: Съединение ще разнообразят трудовото ежедневие с класация на най-желаните мъже и жени в стопанството, както и с авторска песен на Дидо от Д2, посветена на Ивайло Караньотов с колоритното заглавие Аз съм тегав чичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !