Какво става с Ана Фарис? Кадър с актрисата уплаши феновете й

04.10.2018 17:44 | Видян 2855 пъти

Какво става с Ана Фарис? Кадър с актрисата уплаши феновете й

Ана Фарис публикува странен кадър на страницата си в Instagram, на който се вижда изтощеното ѝ тяло. 41-годишната актриса изплаши феновете си, които решиха, че тя страда от хранително разстройство.

На кадъра актрисата позира с много къси панталонки до контейнер за боклук. Надписът, съпровождащ снимката е свързан с тревогите ѝ около проекта с Майкъл Шърман „Unqualified“.

Някои се усъмниха, че е болна от анорексия. „Ти не изглеждаш здрава, хапни нещо“, „Твоят вид тревожи“, „Мисля, че тази снимка е зов за помощ“, пишат последователите ѝ в социалните мрежи, цитирани от TMZ.

Изданието допълва, че има и такива, които пожелават щастие на актрисата и успех за проекта ѝ, но това все пак не бе достатъчно и Фарис свали фотоса 15 минути след публикуването му.

Звездата още не е коментирала външния си вид, но може все още да преживява труден период, свързан с раздялата ѝ с Крис Прат.

Двамата сложиха край на връзката си през август 2017 г. Много от феновете ѝ още тогава се усъмниха, че Фарис страда от хранително разстройство на нервна почва.

По-рано в интервю Прат обяснява, че поддържа приятелски отношения с жена си. „Намерихме начин да останем приятели, които все още се обичат“, заяви той.

Все пак в момента Прат изживява щастлив период. След раздялата с Ана, той започна връзка с дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин.

Фарис и Прат имат 6-годишен син – Джак.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !