Енрике Иглесиас зарадва фенка със страстна целувка

04.10.2018 15:14 | Видян 1800 пъти

Енрике Иглесиас зарадва фенка със страстна целувка

Енрике Иглесиас зарадва своя фенка със страстна целувка. Случаят, за който всички световни медии говорят, е станал по време на концерт в Киев, Украйна.

Докато изпълнявал един от своите хитове, певецът бил прекъснат от фенка, която се качила на сцената с колаж в рамка, направен специално за него. Множество видеа от събитието показват как Енрике спира да пее, показва подаръка и подава ръце, за да я прегърне, при което жената започва да го целува, а той не се дърпа. В един момент той все пак се опитва да се отскубне от нея, но жената не желае да го пусне.

Хиляди жени завидяха на смелата дама, която след целувката дори поискала селфи с Иглесиас и автограф. Наложило се охраната да я свали отново в публиката.

Премеждията на изпълнителя на „Bailando“ не свършили дотам. Клипове в социалните мрежи показват как нацелуваната от Енрике дама го чака до сцената. Той тръгва към нея и я заговаря, но тя бързо скача на кръста му и го обгръща с крака. Накрая охраната отново се намесва.

„Какъв късмет! Искам и аз“, „Тя не е луда, аз също съм влюбена в него и бих го направила“, гласят част от коментарите под видеата.

Това не е първият път, когато Иглесиас целува жена от публиката по време на свой концерт. 43-годишният певец често кани по една фенка на сцената, като или я удостоява с целувка, или ѝ пее с най-романтичния поглед на света.

Видеото можете да гледата в нашата Видео Галрия !

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Няма коментари към тази новина !