Кариерата на Камелия зацикли

03.10.2018 17:30 | Видян 2922 пъти

Кариерата на Камелия зацикли

Една от най-актуалните звезди в чалгата през последните години, Камелия, бавно, но сигурно губи позициите си на звезда в лекия жанр.

Блондинката бе десетилетия наред сред най-обичаните и известни изпълнителки, но фенската ѝ маса се стопява с всеки изминал ден. Доказателство за това е последната ѝ песен Името ти.

Парчето излезе миналата седмица, а Камелия дълго време рекламираше премиерата му със своите традиционни полуголи снимки. То се очакваше с повишен интерес, защото е дует с ретро легендата Сашо Роман.

Резултатът на песента успя да регистрира едва 300 000 гледания за няколко дни, което е провал, пише Галерия.

За сравнение по същото време далеч по-неизвестната Яница също изкара песен, която обаче има двойно повече гледания в Ютуб, въпреки че Камелия превъзхожда в музикално отношение по-младата си колежка.

Спадналият интерес към песните на Камелия се отразява и на броя на участията ѝ и на банковата ѝ сметка. В момента блондито има едва 5 изяви по клубовете на месец.

Макар да не дели хонорара си с никоя компания и да използва приятеля си Цветин за озвучител, приходите на певицата са нищожни. Поне от музикалното шоу Гласът на България взима солиден хонорар.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Няма коментари към тази новина !