Гадже малтретирало участничка от Фермата

03.10.2018 12:59 | Видян 1356 пъти

Гадже малтретирало участничка от Фермата

Една от най-милите и хрисими участнички в новия сезон на Фермата - Александра, се оказа момиче с доста тежка житейска съдба.

В откровен разговор с останалите фермерки в стопанството, тя разказа, че е имала кошмарна 3-годишна връзка с мъж, който буквално ѝ е съсипал живота.

Поведението на вече бившето ѝ гадже било наистина брутално – той пиел и я малтретирал както физически, така и психически. Въпреки това Александра продължавала силно да го обича и да се опитва да запази връзката им, дори била готова да създаде семейство с него.

Младата жена признава, че многократно му прощавала и оставала с него, не защото искала, а защото смятала, че така е редно.

Цели три години били нужни на Александра, за да вземе крайното решение да го напусне. Тръгнала си, чак когато тормозът се отразил на здравето ѝ и организмът ѝ се сринал. Тя се разболяла от анемия и започнала да припада.

Александра разказа в шоуто, че ѝ е било нужно адски много време, за да се отърси от кошмара, който е преживяла, но успяла да се справи и днес е добре. Вече е готова за нов етап в живота си и за нова любов, която се надява, че ще намери след Фермата.

А защо не и в самото предаване, смятат нейните съфермери, според които между Александра и един от участниците в риалитито прехвърчат симпатии още от самото начало.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !