Зплашват Гуркова след разстрела на Михалевич

02.10.2018 12:51 | Видян 1644 пъти

Зплашват Гуркова след разстрела на Михалевич

След новината за инцидента с мъжа й Наталия Гуркова се покри, а хора от обкръжението й издадоха, че се страхува за живота си.

През годините е получавала множество заплахи. Това довело до изселването й от ЮАР, където е бизнесът на мъжа й. Заради непрекъснатите заплахи за смърт, се стигнало до пускането на слуха, че двамата са разделени. По този начин искал да заблуди враговете си и да предпази съпругата си, писа „Шоу“.

В медийното пространство битуват няколко версии за разстрела. Една от теориите е, че престъплението е свързано със случващото се около сръбската мафия в Южна Африка. През последните години се наблюдава масово изтребване на видни сърби, които са свързани с Джордже. Те са убити в Йоханесбург при сходни обстоятелства.

Говори се още, че убийството на мъжа на Гуркова е заради отмъщение. Южноафрикански шпионин бил убит в Нови Белград и подозират Михалевич, че е замесен. Има вариант, макар и минимален, че е убит по погрешка.

От близки до Наталия се научи, че тя разбрала за смъртта на съпруга си от медиите. Изпаднала в истински шок и побързала да намери убежище, страхувайки се, че убийците на мъжа й ще дойдат за нея и децата им.  

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дългия забранил на Грахич да пее...

„Не пея песни на Ку-ку бенд“, това приза пред...

The 1975 са големите победители на...

Четворката от Манчестър The 1975 са големите победители...

Няма коментари към тази новина !