Мария Илиева: С Георги се запознахме на парти

28.09.2018 17:43 | Видян 4392 пъти

Мария Илиева: С Георги се запознахме на парти

Певицата Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург, когато била малка.

Вместо да заляга над учебниците по химия и физика обаче, певицата завършила Математическа гимназия. „Това ми желание е от ранните ми детски години. Сръчна съм и исках да правя хората щастливи. Мисля, че и сега успявам чрез музиката“, казва красавицата, като допълва, че не вижда нищо лошо в естетическите корекции, пише Телеграф.

Още на 5 годинки Мария започва уроци по пиано и солфеж във Велико Търново. Година по-късно започва да развива певческите си умения във формациите на хоровата школа Петко Стайнов. Когато семейството ѝ се мести в София, певицата продължава образованието си там, но в Математическа гимназия, а малко по-късно записва и завършва висшето си образование специалност Застрахователен бизнес.

Междувременно става вокал на групата Високо, където прави първите си крачки на клубна сцена.

В началото на тази година Мария стана майка, а бебето Александър е било абсолютно планирано. За връзката ѝ с бащата на детето – Георги, и до днес се спекулира дали са заедно или не.

„Любовта винаги идва неочаквано. Когато я търсиш и живееш в напрежение, защото си мислиш, че губиш време, се случват някакви заблуди. Чувствам се обичана. С Георги се запознахме на едно парти. Не беше среща на фен с певица. Той в началото май не ме позна“, разказва още Мария.

Певицата признава, че през живота си е правила грешки при изобра си на половинки, но това я научило да различава любовта от увлечението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !