Мариана Попова и Веселин Плачков – бездомни

28.09.2018 14:40 | Видян 3376 пъти

Мариана Попова и Веселин Плачков – бездомни

Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат дома си дни преди влизането на актьора във ВИП Брадър.

Двамата обитаваха огромна къща с разкошен двор в казанлъшкото село Тъжа, която им бе безвъзмездно подарена от дългогодишния благодетел на Плачков – местния бос на розовото масло Стоян Христов.

Последният дори финансира лично от джоба си филма Роза Дамасцена, в който Веско изигра главната роля, пише Ретро.

Баровецът се разгневил от решението Весо да влезе в сеирджийското риалити и буквално го натирил, заедно с бременната тогава в деветия месец Мариана и двете им дъщери от предишни връзки.

Сега положението било още по-сложно, защото през миналата седмица изпълнителката роди общата им щерка Екатерина. Скандалът между бизнесмена и актьора бил жесток и думите, които двамата мъже си разменили, преминали далеч отвъд границите на благоприличието.

Заради участието си във „ВИП Брадър“ Плачков се оказал без къща, без кола и без заплата, която му била обещавана от неговия спонсор, при условие да стопанисва етнографския му комплекс край Казанлък и му прави реклама в светските среди.

Първият голям подарък, който Весо получил от бизнесмена, бил чисто нов джип на марката КИА, с който също се наложило да се раздели. Мариана и Плачков искали щерките им да започнат училище в Казанлък, но предвид създалата се ситуация, се наложило спешно да ги върнат в старите и училища.

Певицата роди в софийска болница и засега живеела в моминския си апартамент, който е извънредно тесен и със сигурност няма да може да побере и петимата. Плачков пък напусна снощи шоуто заради клаустрофобията си, поради което е съмнително, че ще вземе обещания за участието си хонорар.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !