Каква бе причината принцеса Даяна да намрази CHANEL?

27.09.2018 14:13 | Видян 2314 пъти

Каква бе причината принцеса Даяна да намрази CHANEL?

Оказва се, че причината няма нищо общо с модните тенденции.

Едни от най-популярните тоалети на принцеса Даяна са носили марката Chanel, но всичко това се променя след развода й с принц Чарлз. Принцесата отказва да облича и дори обува каквото и да е, ако то е произведено от модната къща.

В наскоро проведено интервю с австралийския дизайнер Джейсън Бръндсън пред Harper’s Bazaar, той разкрива истинската причина защо Принцесата изпитва такава ненавист към марка, която е световно призната и много обичана.

Дизайнерът се запознава с принцеса Даяна скоро след развода й и се оказва в ролята на моден съветник на принцесата. Джейсън напътства Даяна докато тя се колебае с какво да съчетае кремавата си пола на Versace. Австралийският дизайнер избира чифт Chanel с типичното златно лого и Принцесата отказва на секундата.

Без никакви притеснения, принцеса Даяна му е казала, че не може да носи двойното “C” (Coco Chanel), тъй като това й напомня за инициалните на бившия й съпруг и новата му жена – Камила (Charles & Camilla).

Очевидно Принцесата е преживявала развода много по-тежко от колкото всички са подозирали, щом толкова дребно нещо като логото на модна марка може да предизвика бурна реакция от страна на Даяна.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !