Джъстин Теру проговори за първи път за развода с Дженифър Анистън

25.09.2018 13:33 | Видян 1584 пъти

Джъстин Теру проговори за първи път за развода с Дженифър Анистън

Джъстин Теру даде първото си интервю, свързано с развода му с Дженифър Анистън, след като двамата обявиха краха на брака си през февруари тази година.

Медийното внимание беше изтощаващо. Опитах се да не обръщам внимание на пищните заглавия, които излизаха по наш адрес и в които нямаше нищо вярно, впрочем. Това беше една от най-нежните раздели в живота ми, ако мога така да се изразя. Няма вражда между нас, просто отношенията ни се бяха изчерпали

коментира раздялата си актьорът пред The New York Times. Дали има нова жена до себе си обаче той не издава. „Това е моментът от интервюто, в който повдигам вежда в знак, че няма да отговоря“, категоричен е той.

Припомняме, че с Анистън поеха по различни пътища след седем години връзка. Заветното „да“ двамата си казаха през 2015 г.

Междувременно звездата от „Приятели“ обясни неотдавна, че феновете погрешно са останали с впечатлението, че е „съкрушена“ от развода си. Близки до нея пък разкриха пред сп. People, че звездата е поставила личния си живот на трупчета, не иска към момента да влиза в романтични отношения с мъж и се е фокусирала единствено върху кариерата си.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !