Гала на нож с Ева Веселинова

21.09.2018 12:10 | Видян 2377 пъти

Гала на нож с Ева Веселинова

Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева Веселинова. Любимата на Стефан Николов от „ВИП Брадър” нямала търпение да разкара младата блондинка от eкипа си, защото съзирала в лицето ѝ голяма конкуренция. Плевенчанката се притеснявала, че засуканата плеймейтка може някой ден да вземе мястото ѝ, а непоносимостта ѝ към Ева личи дори от малкия екран, пише „Уикенд“.

Според запознати русата дама от Сливен била готова на всичко за малко популярност.

Атрактивната Ева дълго време участваше в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортер в  „Господари на ефира”. През новия тв сезон тя се включи в екипа на Гала, ала последната ужасно съжалявала, че го е позволила и нямала търпение да се отърве от конкурентката си.

Че тв ветеранката ненавижда новото попълнение в „На кафе”, личи ясно от поведението й. Гала не пропуска възможност да се заяжда с далеч по-младата и сексапилна Ева, рядко ѝ дава думата и сякаш едва търпи присъствието ѝ. В началото Веселинова приемала спокойно нападките на колежката си, но в последно време напрежението взело връх. Напористата мома се оплакала пред хора от обкръжението си, че Гала се държи отвратително с нея, но нямала намерение да отстъпва и да се предава.

Междувременно русата амбиция от Сливен не е изоставила работата си в „Господари на ефира”, а според запознати продуцентите на шоуто вече я подготвят за водеща в тандем с колегата ѝ Димитър Върбанов. Това никак не се харесало на останалите репортери от екипа – Боби Ваклинов, Влади Василев и Дани Йорданов. Те били бесени, задето Ева не направила нито едно сериозно разследване до момента, а вече се наложила в ефира  - сутрин в „На кафе”, а вечер в „Господарите”.

„Тя пробива единствено благодарение на външния си вид, а не на професионалните си качества!”, гневят се колегите на Веселинова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !