Слай търси мексиканки в България

20.09.2018 09:02 | Видян 1708 пъти

Слай търси мексиканки в България

За българки с екзотични черти, които да позират голи пред камера, ще се оглежда Силвестър Сталоун у нас.

Членовете на екипа на „Рамбо 5“, които ще опънат снимачен сет у нас, търсят млади дами с мексиканска визия, научи „Монитор“.

Кастинг агенция обяви, че наема момичета „мексикански типаж“ - с тъмни коси, очи и тен, за продължението на култовата поредица. Възрастовата рамка е 18 - 25 години, като те ще участват в сцени по бельо и топлес.

Това внесе смут сред част от статистите, които намират обявата за расистка и роптаят срещу по-високото заплащане на т. нар. специални персонажи, които често са от друг етнос. „Не мога да приема за правилно, че за една и съща работа се заплаща по различен начин на хора с различни белези. Особено ми е трудно да приема това, че българският етнос е дискриминиран и получава по-малко заплащане в собствената си държава“, коментира един от тях. От агенцията уточниха, че търсят българки, а не мексиканки, просто с по-специфични черти.

Стана ясно още, че официално снимките на „Рабмо 5“ у нас ще стартират през октомври, а не този месец, както беше предвидено по-рано. Легендарният Силвестър Сталоун отново ще раздава правосъдие в кожата на бившата зелена барета Джон Рамбо, като ще се заеме и със сценария на филма, чийто продуцент е Ави Лернер.

По официални данни, освен в България, клапата ще щракне още в Лондон и на Канарските острови.

Сюжетът ще се завърти около новите премеждия на Рамбо, който се бори с посттравматичен стрес, опитвайки се да води нормален живот в рачно в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща след като негова близка приятелка го моли за помощ, тъй като внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Оттам идва и нуждата от момичета с подобна визия. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена.

Наскоро се разбра и къде точно Слай ще се бори с лошите – в София и на Побитите камъни край Варна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !