Цветанка Ризова разби мита, че е анорексичка

18.09.2018 16:01 | Видян 1942 пъти

Цветанка Ризова разби мита, че е анорексичка

Цветанка Ризова направи на пух и прах слуховете, че е болна от анорексия. Известната журналистка демонстрира забележителен апетит и чудесно разположение на духа, на партито на Би Ти Ви по случай старта на новия сезон.

Ризова бе една от най-веселите гостенки на събитието. Почти всички служители на медията, както и партньорите се събраха на паметния купон, пише „Шоу”.

От екипа се бяха погрижили да угодят на всеки вкус, като имаше, както гурме хапки, така и по-солидни ястия. А Ризова демонстрира, че въобще не се притеснява за килограмите си, като похапваше гъши пастет и кошнички от шоколад.

Веселото настроение се поддържаше от гост — музикантите Орлин Павлов и Любо Киров, а звезда на вечерта бе Влади Ампов–Графа. Всички участници демонстрираха приятелски отношения и отлично настроение на партито.

Сред гостите бяха видени Камелия, Иван Лечев, Михаела Филева, Иван и Андрей, шеф Андре Токев, Лео Бианки, Ваня Войкова, Деси Стоянова и Сашо Кадиев, Антон Хекимян и Юксел Кадриев и разбира се най-чаровната синоптичка на Би Ти Ви–Натали Трифонова.

За всеобща изненада, или напълно очаквано според някои, от купона липсваха две от знаковите лица на телевизията–Слави Трифонов и Венета Райкова, които за пореден път отказаха да присъстват на партито.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !