Цвети Стоянова без гадже за ЧРД

18.09.2018 14:28 | Видян 1906 пъти

Цвети Стоянова без гадже за ЧРД

Гимнастичката Цвети Стоянова избра да посрещне без приятели, гадже и семейството си 24-я си рожден ден. Златното момиче предпочете компанията на възпитаничките си от детската школа по художествена гимнастика, които тренира.

Преди дни красавицата отбеляза празника си само с отбрани гости. Вместо със семейството, Цвети предпочете подопечните си, а от споделените фотоси става ясно, че наистина е била голяма забава, пише „България днес”.

Интересно, че на нито един кадър не се вижда и гаджето на Стоянова–футболистът Александър Любенов. Зли езици подмятат, че двойката се е разделила, но никой от двамата не е казал и дума по въпроса.

Близки до гимнастичката коментират, че нито едно от златните момичета не е уважило празника й. Въпреки това Цвети по никакъв начин не се показва разстроена от този факт или съкрушена.

Шампионката изглежда повече от добре и е невероятно щастлива. В социалните мрежи тя написа. „Вече на 24 години с ръка на сърцето мога да кажа, че съм истински щастлива. Знам, че най-доброто предстои, когато ви имам до мен”.

Припомняме ви, че през 2016 година Цвети Стоянова премина през много трудни изпитания. Тя направи опит за самоубийство /за щастие неуспешен/, след което се възстановява с редица операции. Към днешна дата няма и помен от предишното момиче, а Цвети изглежда щастлива и отдадена на живота.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !