Стана Катич се влюби в Магурата

17.09.2018 15:10 | Видян 1297 пъти

Стана Катич се влюби в Магурата

Година, след като остана очарована от крепостта Кракра и Музея на соца в София, Стана Катич успява да откъсне все повече време за разходки из природните забележителности на България в рамките на второто си посещение у нас. Актрисата, която редовият зрител прекрасно познава като Кейт Бекет от криминалния сериал „Касъл“ е в София за снимките на втория сезон на поредицата „Забравена“, където играе агент Емили Бърнс. Именно първата порция серии на този проект я доведе у нас миналата година.

Днес тя отново застава пред камерата в ролята на агент с изгубена памет и разбит личен живот. Този път обаче актрисата намира повече свободно време между снимачния процес, като последната й туристическа обиколка я изпрати във Видинска област, където разгледа скалните рисунки в пещера Магура.

Близо 12 000 години от човешката история са побрани под тези планини

така Катич представи забележителността пред последователите си в социалните мрежи.

На по близка дистанция до студиата на „Ню Бояна“, където предимно се провеждат снимките към „Забравена“, звездата успя да изкачи Черни връх. Кадри тя споделя и от Седемте рилски езера. „Седем езера, разположени високо сред облаците. Наистина магическо място!“, написа тя.

За тези от вас, които все още не са настроили тв радара си към „Забравена“, припомняме, че действието на кримката се върти около Емили Бърн – агент на ФБР, която, хуквайки по следите на сериен убиец в Бостън, изчезва и е обявена от властите за мъртва. Шест години по-късно я намират в хижа в гориста местност, без абсолютно никакъв спомен за случилото се с нея. Завръщайки се вкъщи, героинята на Катич намира съпруга си оженен повторно.

Вторият сезон ще направи своята премиера през 2019-та, отново по AXN и ще е заснет изцяло у нас. Зрителите от Полша, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения, Македония, Черна гора, Сърбия, Молдова, Босна и Херцеговина ще могат да зърнат в кадрите част от красотите на родината ни.

Сюжетът на новите серии ще се фокусира около усилията на Емили да установи нормани отношения със сина си Флин. В новия сезон актьорският състав ще бъде допълнен от Матю Ле Невез (The Widow) в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм и Наташа Литъл (The Night Manager), която е специален агент Джулиан Гюнарсен - високо квалифициран и енигматичен профайлър от ФБР.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !