Излезе книга за най-полезните храни

14.09.2018 16:09 | Видян 1200 пъти

Излезе книга за най-полезните храни

Ако „Лечителят медиум“ ви е била полезна, то тази книга ще допълни смайващите разкрития и ще ви предостави революционно нова информация за лечебните свойства на над 50 храни. Световноизвестният лечител медиум – Антъни Уилям, е посветил живота си на това да помага на хората да се излекуват от хронични и нелечими за съвременната медицина заболявания.

Той споделя информацията, която получава от Висш Дух, с милиони читатели по света и ги напътства как да се предпазят от съвременната епидемия от необясними болести. След като в първата си книга направи революционни разкрития за същността на разпространени болестни състояния като автоимунните заболявания, депресията и рака, сега Антъни Уилям ни посочва средствата да се преборим с тях. Той ни запознава с най-големите заплахи за здравето ни и ни разкрива четирите групи храни, с които да се излекуваме и предпазим.

Тук ще намерите подробни описания на непознатите лечебни свойства на над 50 храни: плодове, зеленчуци, билки и подправки и диворастящи храни. Освен болестните състояния и симптомите, при които помагат, ще научите и ползите от тях в емоционален и духовен план. Благодарение на ценната информация в тази книга ще можете да се погрижите за своето здраве и това на близките ви хора и отново да се радвате на пълноценен живот. Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. Книгите му получават изключителни отзиви от Наоми Кембъл, Гуинет Полтроу, а негови клиенти са още много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени. Вече 25 години Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората.

От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно. Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво.

Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина. Сред хилядите признателни клиенти на Антъни са и множество филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !