Тита стана студентка

14.09.2018 13:04 | Видян 2284 пъти

Тита стана студентка

Тийн сензацията Христина Христова - Тита продължава с образованието. След като тази година тя бе абитуриентка, сега сяда на студентската скамейка в столичен университет.

Тита обаче е решила, че няма да учи нещо, свързано с музика, а ще наблегне на по-практични науки. Тя се е записала в специалност Управление на бизнеса и предприемачеството. Певицата сподели пред Гала, че е изключително доволна, тъй като е приета по първото си желание, а освен това се е справила отлично на приемния тест, където е успяла да покаже с 89% по-добри резултати от конкурентите си.

През последните години Тита бе частна ученичка заради изобилието от музикални ангажименти. На практика тя не е ходила на училище.

Преди няколко дни Тита и Криско пуснаха новото си парче, което е ремикс на хит на Мишо Шамара от 90-те години.

Тази година по пътя на студентския живот поемат и децата на актрисата Албена Михова и на певицата Тони Димитрова. И двамата са приети в НАТФИЗ. Синът на Михова ще учи специалност Кукли. За Мартин това няма да е първи досег с актьорското изкуство, тъй като той вече участваше в сериала Ние, нашите и вашите.

Дъщерята на Тони Димитрова пък - Магдалена, се похвали в социалните мрежи, че вече е студентка в театралната академия, пише Дир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !