Гарелов се върна в Панорама

11.09.2018 14:56 | Видян 1028 пъти

Гарелов се върна в Панорама

Иван Гарелов се върна в Панорама, макар и само за вечерта на нейната 50-годишнина. Трудно придвижващият се политически наблюдател и съпругата му Донка бяха сред специалните гости на партито в резиденция Лозенец. Вицепрезидентът Илиана Йотова, кадър на БНТ, поздрави колегите си.

От правителството дойде само екоминистърът Нено Димов, не се видя никой от ГЕРБ. Затова пък ДПС беше представено мултикултурно - от председателя си Мустафа Карадъйъ, който бързо се превърна в център на вниманието, и от депутата Велислава Кръстева.

Шефът на Булбанк Левон Хампацумян също беше сред първите пристигнали в прекрасната градина на градската резиденция. Официалната част беше открита от шефа на БНТ Коко Каменаров, който използва случая да представи и новия дизайн на четирите й канала, които вече няма да носят различни имена, а само цифрови названия - от 1 до 4.

Водещият в момента Бойко Василев поздрави специално шефа на БНР Александър Велев, чийто баща е първото лице на най-дълголетното предаване в родния тв ефир. Гостите видяха и кадри от дебютното издание на рубриката преди половин век. На събитието бяха и водещи от различни епохи като Бойко Станкушев и съпругата му, а също Олга Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !