Николета още женена за Божинов

11.09.2018 16:12 | Видян 4598 пъти

Николета още женена за Божинов

Николета Лозанова и Валери Божинов все още са женени! Плеймейтката не е загърбила миналото и продължава да носи фамилията Божинова.

Три години след официалната им раздяла и въпреки връзката си с неговия колега Николай Михайлов НиЛо така и не е прекъснала официално отношенията си с бившия. Силиконката сама разкри семейния си статус.
Тя се похвали, че заминава на романтична почивка на Бахамите и публикува самолетен билет. На него е изписана фамилията Божинова, а това означава, че Николета така се води и по лична карта и във всичките си официални документи фигурира с това име, пише България Днес.

НиЛо така и не е признавала да има официален развод с Валери. Известно време след раздялата тя дори отказваше да даде такъв. Николета имаше куп изисквания каква да бъде издръжката, която да получава от Валери. Още през 2016 година в интервю, което даде за собственото си предаване тогава Папараци, Лозанова недвусмислено намекна, че добрите ѝ отношения с Божинов са прекратени.

"Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за развод и сама искам да обявя това. Моят развод по документи скоро ще бъде факт. Аз първа подадох молбата за развод преди около месец", казва Николета.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !