17 съквартиранти прекрачиха прага на къщата на Vip Brother 2018

11.09.2018 08:33 | Видян 2661 пъти

17 съквартиранти прекрачиха прага на къщата на Vip Brother 2018

Вчера започна „Женското царство” във VIP Brother! Сезонът, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 Съквартиранти, които в следващите месеци ще живеят под покрива на най-известната Къща в България.

Като едно от най-интересните съжителства в Къщата се очертава това на Ева и Ваня от Фамилия Тоника - групата, която се превърна в емблема на българската естрада. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата. Какво ще се случи между двете след толкова години, ще видим само във VIP Brother!

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски, заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Актьорът определя себе си като „куражлия” - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете.

Половинката на Гала също прекрачи прага на Къщата. Стефан Николов влиза в шоуто с нагласата да го спечели и твърди, че той ще определя правилата в Къщата. Смята се за самоуверен, способен и надарен. Но дали няма да срещне сериозен отпор в лицето на гримьора Валентин Кулагин, който заяви в първите минути на шоуто „Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила”.

Божана Кацарова е готвила за президенти, артисти и много богати хора, но влиза в Къщата, за да покаже на хората, че е повече от това, по нейните думи - “много повече от кухненски пастор”. Мистър София 2018, Ричард, е Съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във VIP Brother 2018 - „Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял! Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”.

В Къщата влезе и семейство - Петко и Яна Димитрови. Двамата се запознават в телевизионното шоу Dancing Stars, а от пет години са и женени. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата и да си починат. Двамата ще бъдат със статут на самостоятелни Съквартиранти, но с право на един глас при номинации.

Константин Трендафилов, известен с алтер-егото си Папи Ханс, също с сред участниците в новия сезон на VIP Brother. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. „Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата”.

Бъдещият лекар Атанас, по-известен като певецът Наско Колев, заяви, че се плаши от Женското царство, защото много жени на едно място „не е свежа работа”. Друг музикант в Къщата ще е лошото момче на българския рап Ванко 1. Ванко смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес. Влизайки в Къщата заяви, че не би приел мисии, в които го карат да се облича като балерина или жена, но дали наистина ще откаже?

В Къщата влезе и Нора Недкова, която заяви, че е родена да бъде директор и Биг Брадър веднага й даде първата тайна мисия в Къщата, а именно - тази на директор. Мис Плеймейт 2017 смята, че е родена да бъде звезда, но смята, че е объркала държавата, в която се е родила! И тя...

„Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, така че да не ме ядосват”, това пък заяви изпълнителката Диона, която определя себе като “българския Еминем”. Заедно с нея ще гледаме и друга БГ изпълнителка – Лора Караджова, която каза, че се гордее с песните си и стила, в който работи и се надява в Къщата да не влезе и тъмната й страна.

Телевизионната водеща Мира Добрева харесва идеята за Женско царство. Иска да види дали жените могат да са обединени „Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, много обичам сложните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от страх, че някой може да ме нарани”.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !