Иво Аръков разказа за ролята си в Скъпи наследници

07.09.2018 15:52 | Видян 2377 пъти

Иво Аръков разказа за ролята си в Скъпи наследници

Актьорът Иво Аръков, познат на феновете на Скъпи наследници по bTV като младия и амбициозен бизнесмен Калин, гостува в Преди обед, за да сподели със зрителите колко ключова ще бъде неговата роля в продължението на мегапродукцията от 17 септември от 18:00 часа.

Ако в първите 100 епизода на драмеди поредицата неговият образ беше само леко загатнат, то в предстоящите 70 серии ще се превърне в централен персонаж. Калин ще „размъти допълнително водата“ в Бели Вит и ще създаде много интриги между местни и софианци.

Като дясна ръка на подмолния предприемач Георги (в ролята Михаил Билалов), той въплъщава големия корпоративен механизъм, който „изяжда“ всичко красиво. Двамата се опитват да изкупят земите, да ги застроят и превърнат в спа курорт, защото за тях парите са много по-важни от природата.
 
Иво Аръков сподели пред Деси и Сашо, че сериалът Скъпи наследници е втори общ проект с Михаил Билалов. Първата им среща е на театралната сцена с постановката Козата или коя е Силвия, която дава и началото на кариерата на младия актьор, докато е още студент в НАТФИС.

За работата си с Лорина Камбурова, той разказа, че се познават още от академията и това много е помогнало за химията помежду им. Припомни си и една от любопитните случки от снимачната площадка – в екшън сцена с преследване, при една от каскадите с падания, тя се завърта и го удря в слабините.

Като истински професионалисти, те продължават да снимат, въпреки напиращите сълзи в очите на Иво. Разбира се, екипът не подозира за инцидента и възприема изпълнението като изключителна драматична игра на роля.

Като водещ на забавното токшоу Мармалад, което се завръща с нов сезон още утре от 16:00 часа по bTV, Иво разкри, че стартират в звездната компания на Папи Ханс и Неделяна Христова-Нел. Мария Силвестър е „завзела“ нова рубрика - Пълна мрежа, в рамките на която ще коментира забавни видеаклипове от мрежата с известни личности. Първи нейни гости ще бъдат Играта и Wosh MC.

Иво получи комлимент от Деси и Сашо за перфектната си физическа форма, която обясни с тренировки и стриктен режим с прием до 2000 калории дневно. 45-минутните спортни занимания се състоят 6 пъти в седмицата, но това не му пречи да се отдава и на културни забавления.

Той удовлетворява страстта си към пътуванията, които успешно съчетава с посещения на класически опери. Иво стартира годината с екскурзия до Тайланд, след това отиде до Австрия и Франция. Към момента е оставил на заден план писането на стихове, но пък се е отдал на кулинарията като част от спортния си режим.

На въпроса дали има дама до себе си, красивият актьор сподели, че е отдаден на работата си, а и „попарен“ от предишни връзки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !