Орлин Павлов коментира любовта и каскадите в Бели Вит

07.09.2018 14:20 | Видян 1544 пъти

Орлин Павлов коментира любовта и каскадите в Бели Вит

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена – Орлин Павлов, познат на зрителите на bTV като Борис от Скъпи наследници, ще бъде вторият гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY.

Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще си припомнят събитията от първите 100 епизода на делничната мегапродукция и ще разберат защо певецът е наименовал първия си самостоятелен албум и национално турне на хитовата песен Още малко.

Приятели в живота и партньори в спортния клуб в Скъпи наследници по bTV, Юлиян Петров и Орлин Павлов ще обсъдят любовните трепети на героите си, екстремните преживявания на снимачната площадка на сериала, както и каузите, зад които застават като персонажи и реални личности.

Броени дни преди продължението на драмеди поредицата (17 септември, 18:00 ч.) те ще коментират актуални теми като застрояването, опазването на природата и социалното значение на кампанията Да изчистим България заедно в ефира на радио N-JOY.

Артистите ще повдигнат завесата и за развитието на основните конфликти в предстоящите  епизоди на Скъпи наследници по bTV. Дали Чочо ще получи подкрепа от приятелите си, за да се справи с наркотичната си зависимост, как ще се развие любовта между Боби и Катерина, какво ще предприемат момчетата, за да узорпират строителните планове на Георги (Михаил Бибалов) и Калин (Иво Аръков) в Бели Вит, зрителите ще видят в следващите 70 серии на Скъпи наследници - от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

И още – каква жена може да спечели сърцето на Орлин Павлов, коя е най-странната му среща, какво ще чуят меломаните в новия му албум и какви изненади е подготвил за концерта си в зала 1 на НДК на 1 октомври – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от Скъпи наследници и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !