Виктория облече булчинската си рокля за Vogue

06.09.2018 12:02 | Видян 2245 пъти

Виктория облече булчинската си рокля за Vogue

Дълго време тя бе упреквана, че не се смее, за да няма бръчки, ала Виктория Бекъм има забележително чувство за хумор и го доказа отново по време на снимките за британския Vogue.

Дизайнерката се превърна в жената котка 22 години след излизането на видеото Say You'll Be There, където позира с латексов черен костюм.

Превъплъщенията на г-жа Бекъм не спират дотук! С настоящата си изява в медията тя бележи 10-годишен юбилей от първото ѝ позиране за британския Vogue и за целта нахлузи булчинската си рокля и други тоалети, които е обличала през годините.

Кадри от новия брой Вики представи в кратко видео /https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=Q7uZPofdsOY/, което качи в Инстаграм.

„Тук сме днес на снимките на британския Vogue, за да отпразнуваме богатата и вдъхновяваща история на една от неувяхващите стилни модни икони – моята, на Виктория Бекъм“, стартира видеото хубавицата.

В него тя сменя няколко свои иконични тоалета, сред които и булчинската си рокля пред уплашения поглед на главния редактор на медията Едуард Енинфул, който сякаш с поглед се опитва да я укроти.

Ала изглежда половинката на Дейвид е във вихъра си и не иска да бъде кротка. Тя дори започва с усмивка да пее на редактора песен от репертоара на „Спайс гърлс“ – „Направи живота си по-пикантен“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !