Мая Илиева върти любов с трима

05.09.2018 16:49 | Видян 2074 пъти

Мая Илиева върти любов с трима

Вдовицата на Георги Илиев – Мая, го удари на живот. Гангстерската съпруга върти трима любовници наведнъж, но с нито един от тях няма сериозни отношения. И тримата, разбира се, били със стабилни финансови възможности и я глезели като царица.

Единият от гаджетата на Мая е италианец, а другите двама били французи, научи Галерия.

С италианеца се запознала по време на един от воаяжите си в Доминикана, а с французите се залюбила покрай общи познати. Както е известно, Илиева има луксозен апартамент в Париж, където прекарва повечето си време.

„Върти ги на малкия си пръст и успява да ги заблуди, че са единствени“, разказват запознати от ъндърграунд средите. Мая толкова изкусно ги оплела в паяжините си, че любовниците ѝ я засипвали със скъпи подаръци и я носели на ръце.

Последната по-сериозна връзка на Илиева бе с мачото от Латинска Америка Едуардо, по-известен като Роки. Той е пълно копие на покойния Георги Илиев и именно с това привлякъл вниманието на милионерската вдовица.

Както Галерия писа, двамата планираха да си осиновят дете, по желание на Мая, която не може да има наследници. Криста и Андреа, които с Главния взеха от италианско сиропиталище, вече са в тийнейджърска възраст, а Георги-младши е на 10 години и на Мая ѝ се приискало отново да гледа бебе.

В последния момент обаче Едуардо се отдръпнал от идеята за осиновяване и в началото на тази година двамата се разделили окончателно. Оттогава Илиева сменяла мъжете като носни кърпички. Заедно с приятелката ѝ – вдовицата на Фатик Адриана Тюркмен, обикаляли клубовете и го ударили на купон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !