Мария: Омръзна ми да бъда съпруга!

05.09.2018 10:38 | Видян 1908 пъти

Мария: Омръзна ми да бъда съпруга!

Фолк певицата Мария, която отново е в отбора на свободните жени, след развода си с бизнесмена Християн Гущеров разказа за неволите си като самотен родител и новият човек в живота й.

В интервю за списание „LoveStyle“ миньончето призна, че няма никакъв диалог с бившия си съпруг, който наскоро се врече във вярност на плеймейтката Светлана Василева. „Колкото аз да имам желание, това зависи от двамата“, заяви изпълнителката на „Чувал ли си за такива“. Тя призна, че и с бащата на Марая трудно е намерила общ език.

Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно.

Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно“, с горчивина призна Мария.

Тя е преминала през труден период в живота, който обаче е преборила „без чужда намеса“, само благодарение на „силния ми характер“. „Бях се предала в последните шест месеца.

Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия.

Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала“, разкри певицата и отбеляза, че е претърпяла както вътрешна така и външна метаморфоза. След тази промяна е успяла да намери и нов спътник в живота, но той не живее в Англия както се спряга в публичното пространство. Имала е отношения с такъв мъж, но ги е прекратила и сега се радва на любов без препятствията на раязстоянието. Още не живеят заедно, защото й е интересно да са само гаджета. „Омръзна ми да бъда съпруга!”, заяви Мария.

източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !