Виктория успокоила децата: Татко не е неверник

03.09.2018 14:06 | Видян 1823 пъти

Виктория успокоила децата: Татко не е неверник

Преди месец слухове се опитаха да разведат Виктория и Дейвид Бекъм – една от най-стабилните светски двойки, която е заедно повече от две десетилетия.

Някои медии излязоха със спекулации, че футболистът кръшкал на изгората си и те били пред развод. Това принудило Виктория да събере 4-те им деца – Бруклин (19), Ромео (16), Круз (12) и 7-годишната Харпър, и да им обясни какво се случва с брака им.

Това сподели самата дизайнерка в новия брой на Vogue, който излиза до няколко дни. Близки до семейството също коментираха пред Sun семейните отношения в звездната фамилия.

„Виктория и Дейвид са много откровени с децата си. Те ги събраха и коментираха пред тях тези ужасни и болезнени слухове. Виктория бе категорична: Татко не е неверник!“, разкри приятел на семейството.

Той добави, че макар публично звездите да се смеят на спекулациите, приемат доста лично и сериозно всички подобни слухове у дома.

Дейвид и Виктория се ожениха през 1999 г. През годините е имало и други подобни ситуации, в които спортистът е бил „обвинен“ от медиите в изневяра, но те така и не се доказаха и не успяха да афектират брака им. Виктория винаги публично е заставала зад съпруга си и към днешна дата не спира да го хвали пред медиите, че е прекрасен баща и съпруг.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !