Васил Петров разкрива тайни от живота си в книга

31.08.2018 10:01 | Видян 1456 пъти

Васил Петров разкрива тайни от живота си в книга

Легендата на джаза Васил Петров разкрива неизвестни факти от своя професионален и личенживотв първата си автобиография Другият. Специалното издание се очаква на пазара на 12 ноември 2018 г., в деня на мега-спектакъла на певеца СИНАТРА: ВЕГАС 2в Зала 1 на НДК. Вълнуващото четиво ще бъде придружено с диск, който включва изпълнения с авторски аранжименти на Васил Петров на вечните хитове на Франк Синатра.

В книгата Другият Васил Петров за първи път разказва за годините си като китарист и автор на аранжименти в курорта Албена; спомня си изключително любопитни истории с най-големите български музиканти от 80-те и 90-тегодини; описва увлекателно най-трудните и най-успешните си периоди на сцената.

Въпреки че винаги е дискретен за личния си живот, на страниците певецът повдига завесата и откровено говори за близките си хора и за сърдечните си връзки.

Първи автобиографията ще вземат в ръцете си почитателите на Васил Петров на концерта му СИНАТРА: ВЕГАС 2. Ценителите на изящната музика с VIPместа в оркестрината на Зала 1 ще получат томчето като подарък с автограф от джаз звездата.

След успеха на първото издание на „СИНАТРА: ВЕГАС“ през декември 2017 г., предстоящият спектакъл 12 ноември ще предложи нови музикални и сценични преживявани в завладяващия дух на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в модерни сценични костюми в стила на прочутите TheRockettes и типичния за Вегас LasVegasShowGirls.

Специален гост отново ще бъде актьорът и звезда на блус и соул музиката Брус Джонсън (САЩ). Този път сценична партньорка на Джонсън и Петров ще е поп изпълнителката Михаела Филева. Публиката я очаква среща с още изненадващи гост-звезди, които освен като певци, ще блеснат на сцената и като танцьори, комедианти и актьори.

Музиката в СИНАТРА:ВЕГАС 2 ще е под съпровода на AllStars Биг Бенд, с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-добрите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, идеята  за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Няма коментари към тази новина !