Криско обикаля Слънчака с джип за 200 бон

30.08.2018 14:30 | Видян 1825 пъти

Криско обикаля Слънчака с джип за 200 бон

Мощен звяр за 200 бона яхна Криско.

Изпълнителят брои сериозната сума за един от последните модели джипове на Мерцедес.

Возилото, което е черен мат, разполага с всички ултрамодерни технологии и е пълно с екстри. Справка на България Днес показа, че подобен модел Мерцедес и с конкретно такъв тунинг струва повече от 200 000 лева.

Със сигурност Криско дава цялата сума накуп, а не купува на лизинг. Изпълнителят е най-вървежният и продаван в последните няколко години и само за месец той вади повече от 100 бона, така че умопомрачителната сума изобщо не е проблем за габровеца.

Криско купува джипа си преди няколко месеца и още не може да му се нарадва. Из софийските улици рапърът бръмчи със звяра и на всеки светофар дава мръсна газ.

Певецът сам управлява тузарския си джип и не използва шофьор. През летния сезон певецът живее в Слънчев бряг и всеки ден той може да бъде засечен около Какаовия плаж с новата си придобивка.

Преди две години параците на изданието засякоха Криско отново с джип на любимата му марка Мерцедес. Тогава той брои „скромните“ 100 000 лева за возилото, което той вече продаде и замени с още по-ново и по-скъпо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !