Обама забранил концертите на Григорий Лепс

29.08.2018 15:08 | Видян 1587 пъти

Обама забранил концертите на Григорий Лепс

Публична тайна е, че от цели 5 години любимецът на цяла Русия Григорий Лепс има официална забрана от Министерството на финансите в САЩ да не стъпва на американска земя. Сега обявеният за персона нон грата в Щатите музикант, композитор и продуцент, който ще гостува за първи път у нас на 3 ноември в Арена Армеец, за първи път проговаря за наложеното му ограничение.„Според мен, по онова време президентът Барак Обама имаше нужда от някаква известна публична личност, която трябваше и можеше да бъде стъпкана.

Интернет е пълен със снимки, на които съм с представители на престъпния свят“ – споделя пред руските медии руският бард. Обвиненията към Лепс са, че е съдействал на лидера на престъпна организация в незаконно пренасяне на големи суми през границата: „Твърдяха, че имам връзка с международната престъпна организация Brothers' Circle и съм техен куриер за „мръсни пари“, като по този начин подкопавам американската икономика. Къде съм аз и къде е американската икономика? (Смее се). В същото време никога не съм бил задържан на митницата, не са ми предявявали и обвинения.

 Защото никога не съм пренасял през границата повече от позволената от закона сума. Въпреки това, в Министерството на финансите на САЩ момчетата са всесилни, затова и спуснаха тази забрана“. Изпълнителят на хита „Я Счастливый“ обаче не се примирява с тази ситуация: „В края на месеца имам среща с американски адвокати, които са вещи именно в подобни въпроси. Бих искал да разреша тази неприятна ситуация. Заради тази забрана, нямам право да ходя и в Англия. Добре е, че все още не са ми затворили и границите за Европа. Аз се държа нормално, не нарушавам законите на страната. Аз съм музикант, а не гангстер, както ме представя Министерството на финансите на САЩ“.

А относно връзките му с подземния свят Гришата признава: „Да, познавам хора от "алтернативната власт". С някои от тези момчета се знаем още от юношеските години. Но това не означава, че аз самият съм криминално проявен и се занимавам с престъпления“. Въпреки всички обвинение от страна на американците, Лепс си остава един от най-популярните и любими руски изпълнители на няколко поколения, търсен за концерти в цяла Европа. С нетърпение очакваме великият музикант да зарадва за първи път и българската публика на 3 ноември в София. Първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !