Вездесъщият надзърта в САЩ и Канада

29.08.2018 14:53 | Видян 941 пъти

Вездесъщият надзърта в САЩ и Канада

Филмът „Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков ще попадне в каталога на новата американска стрийминг платформа – Row8. За добрата новина съобщи екипът на продуцентската компания Miramar Film в социалните мрежи.

Интерес към българското заглавие пък проявил доскорошният директор на дигитална дистрибуция в Sony Pictures Home Entertainment – Джон Колкинс, който застава начело на Row8. Платформата му се фокусира върху най-новите филми, разпространявани в киносалоните в САЩ и Канада, като ги предоставя на потребителите без предварителен абонамент паралелно с показването на лентите на голям екран. Също така, Row8 се съсредоточава и върху чуждестранни заглавия, пожънали успех на собствена почва, добавят от Miramar Film. Заглавията в каталога на сайта са достъпни единствено в Северна Америка и Канада.

У нас „Вездесъщият“ направи премиерата си през октомври миналата година. В списъка си с отличия, проектът има „Златна липа“ за участието на Велислав Павлов в главната роля, наградата на международната филмова критика и на гилдия "Критика" при СБФД в рамките на София Филм Фест, „Златна роза“ за най-добър филм и мн. др.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !