Свекървата и зълвата на Мария Илиева се подиграха с нея в мрежата

27.08.2018 14:17 | Видян 3253 пъти

Свекървата и зълвата на Мария Илиева се подиграха с нея в мрежата

Забавно, а може би подигравателно клипче се завъртя в мрежата как свекървата и зълвата на Мария Илиева изпълняват нейния хит с Графа „Чуваш ли ме“.

Двете дами пеят с пълно гърло  рефрена „Помниш ли името ми, пазиш ли номера ми, още ли искаш от мен да ме чуеш, да ме видиш?“.Сестрата и майката на Георги, от когото Мария роди момче, дори имат хореография и танц към парчето и през цялото време се заливат от смях. Мъжки кикот се чува зад кадър, но не става ясно дали това е бащата на Георги или самият Михайлов, влязъл в ролята на оператор.

Много от последователите в инстаграм приеха видеото като откровена подигравка с БГ поп иконата, особено след като Георги категорично отказа да застане официално като половинка до майката на детето си, а тя постоянно отклонява темата за отношенията им пред медиите, пише „България Днес“.

Странно е, че семейството на Георги по никакъв начин не показва загриженост към бебето –Александър. От профила на сестрата Виктория се виждат множество снимки на деца, но на нито един кадър не присъства племенника.      








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !