Салма Хайек: Когато разказах на съпруга ми за Харви, той побесня

27.08.2018 13:21 | Видян 2138 пъти

Салма Хайек: Когато разказах на съпруга ми за Харви, той побесня


Салма Хайек украси корицата на италианското сп. GQ. Актрисата участва в разкошна фотосесия на модния фотограф Ален фон Увърт, като също така даде и интервю пред изданието. „Искам най-доброто“, заявява брюнетката.

Подробности около интервюто не се разкриват, но вече е ясно, че голяма част от него е посветено на... футбола. Салма и съпругът й се оказват активни футболни фенове.

“Когато мексиканците напуснаха световното малко се разстроихме. Все пак не сме американци, за които най-важното е победата. Просто се радвахме на красивата игра".

Друга засегната важна е киното и скандала, свързан с Харви Уайнстийн. Актрисата сама призна, че е била сексуално тормозена от продуцента пред New York Times миналата година. Сега актрисата разказва каква е била реакцията на съпруга й.

“Да, аз разказах моята история, но мълчах дълго време. Не можех да си представя, че още някой ще преживее подобна ситуация, още по-ужасна и от моята. Когато споделих със съпруга ми, той бе бесен. Но много ме поддържа в тази ситуация и ми помогна да се реша и да призная“.

Хайек е една от най-известните латиноамерикански актриси, единствена с номинация за „Оскар“ за ролята си на Фрида Кало. Омъжена е за френския милиардер Франсоа Анри-Пино, от когото има и дъщеря - Валентина.

Снимка: GQ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !