Актьорите от Скъпи наследници се срещат с феновете

24.08.2018 16:34 | Видян 2800 пъти

Актьорите от Скъпи наследници се срещат с феновете

На 16 септември младите звезди на българското телевизионно кино от сериала „Скъпи наследници“ по bTV ще се срещнат със своите фенове на второто издание на Aniventure Comic Con. Във втория ден на най-голямото младежко събитие за поп култура в България Орлин Павлов, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Юлиян Петров и Антоний Аргиров ще се качат на главната сцена, за да споделят интересни факти от снимачния процес на мегапродукцията на bTV пред феновете на качественото телевизионно съдържание.

Те ще се срещнат лично със зрителите на делничната драмеди поредица, за да повдигнат завесата за интригуващото продължение от 70 епизода, което ще стартира на 17 септември от 18:00 часа.
 
Младите актьори ще обсъдят с гостите на Aniventure Comic Con своите любими супергерои, звезди в поп-културата, косплей манията, комиксите, аниме изкуството и гейминга. Те ще се снимат със своите почитатели и ще станат част от богатата програма на фестивала, която включва лекции и панели с чуждестранни гост звезди, k-pop, LARP, манга култура, настолни игри и какво ли още не.

Феновете на „Скъпи наследници“ ще проследят продължението на поредицата от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !