След годежа на Бийбър, Гомес се замисля за половинка

23.08.2018 15:00 | Видян 1659 пъти

След годежа на Бийбър, Гомес се замисля за половинка

След раздялата с Джъстин Бийбър, Селена Гомес се отказа от любовните интриги. Певицата публикува доста кадри от свои  почивки с приятели и показа на феновете си, че  се чувства напълно щастлива, но дали наистина е така...

Нейна близка приятелка разказва, че звездата всъщност не може да намери интересен мъж и преживява този факт, пише OK Magazine.

Селена се опасява, че никога няма да има връзка с някой, по-добър от Джъстин Бийбър. Тя мисли, че никой не може да покори нейното сърце, както той го направи“, коментира близкият човек на Гомес.

Източникът добавя, че Селена е харесвала абсолютно всичко на Джъстин – неговата външност, сексуалност, талант и интелект.  Певицата наистина не била във възторг, че бившият й възлюбен така бързо започнал сериозна връзка с Хейли Болдуин и дори й направил предложение.

На нея й е трудно да гледа как той продължава напред. И все пак този годеж с Хейли накарал и Селена да се замисли да си намери половинка.

През февруари тази година в отношенията на Бийбър и Гомес цареше идилия. Те изкараха чудесно в Ямайка, където се състоя сватбата на бащата на певеца.

Папараци ги фотографираха как двамата закусват и се разхождат.  Внезапно  певците се разделиха, а след няколко краткотрайни афери Бийбър  реши, че Хейли е жената на живота му.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !