Правосъдното министерство: Анита Мейзер няма да влиза във ВИП Брадър

23.08.2018 10:35 | Видян 2125 пъти

Правосъдното министерство: Анита Мейзер няма да влиза във ВИП Брадър

2 седмици ведомството на Цецка мълчи за сриването на Търговския регистър, но опровергава фалшива новина за ВИП Брадър,която явно само е пуснало. В публичното пространство в последни дни бе разпространена новината, че скандалната миска ще бъде част от новия сезон на Вип Брадър Женско царство. По повод информации в медиите, че Анита Желева ще участва в телевизионно предаване, чийто екип е депозирал молба до Министерството на правосъдието, пресцентърът на МП информира следното:

"В Министерството на правосъдието не е постъпвала подобна молба", се казва в съобщението. "Направена справка в информационния масив на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" показва, че Анита Желева е освободена от Затвора - Сливен на 26 юни 2018 г. след определение на Апелативен съд-Варна за изменение на мярката "задържане под стража" в по-лека, а именно "парична гаранция". В тази връзка и с оглед разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс, спазването на наложената мярка не е от компетентността на Министерството на правосъдието", пише още в прессъобщението.

В Къщата на големия брат през годините все пак са се появявали осъдени, пише Actualno.com. Варненският бизнесмен и политик Веселин Данов участваше в първите сезони на Брадъра и полежа в пандиза за сводничество и наркоразпространение. Преди 10 години пък Стефан Кемалов – Бат Сали смени престоя пред камерите с този зад решетките заради подправяне на документи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !