Мъжът на Джулиана Гани й отмъкна колата

22.08.2018 14:10 | Видян 2731 пъти

Мъжът на Джулиана Гани й отмъкна колата

Бившия съпруг на Джулиана Гани й отмъкна колата. Миската сама се ожали за действията на експоловинката си, след като се разделиха.

Джулиана подарила на Станимир колата малко след сватбата, като возилото се водело на негово име. И въпреки че моделката сама плащала всички лизингови вноски, на него не му мигнало окото да я вземе след раздялата.

Както е известно, русото изкушение сложи край на брака си, след като стана ясно, че съпругът й се възползва от нея и само тя издържа семейството им. В един момент й писнало и тя потърсила утеха и любов другаде.

След като Джулиана обяви, че се развежда, Ташев изчезна от светските партита, социалните мрежи и дори затри профила си във Фейсбук. Остана му единствено профилът в Инстаграм, но и на него е сменил името си и е оставил само две снимки с бившата си съпруга.

Според последните новини Станимир се е преместил в Лондон, за да избяга от скандалите и слуховете около раздялата му с Гани. Също така правел всичко, за да забави развода, въпреки че моделката плаща всички разходи по разтрогване на брака им, пише „Телеграф”.

Самата Джулиана обаче споделя, че е щастлива, напук на действията на мъжа си. Моделката се радва на новата си любов с инструктора по фитнес Илиян Найденов и не крие, че е много, много, много щастлива.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !