Мадона пръснала над 460 хил. паунда в хотела в Мароко

22.08.2018 09:57 | Видян 1984 пъти

Мадона пръснала над 460 хил. паунда в хотела в Мароко

Над 460 хил. паунда е похарчила поп иконата Мадона за престоя си в луксозния хотел "El Fenn". Това съобщава "Daily Mail" и уточнява, че една нощувка в него струва 350 паунда.

Припомняме, че Мадона посрещна своята 60-годишнина в Мароко, прекарвайки цяла седмица в Маракеш. На разположение на певицата са били три басейна, намиращи се на терасата на покрива, разкриваща уникална гледка към „Кутубия“ - най-голямата джамия в града и една от най-внушителните сгради в Мароко.

По-рано тази седмица изпълнителката сподели няколко снимки от празненството по случай рождения й ден, който бе на 16 август. Според британското издание, нейното частно парти продължило до 4 през нощта. На него звучала специално подбрана мароканска музика, а за гостите имало дрес код - бедуински одежди.

"Ние очаквахме, че тя ще иска да се пуска нейната музика. Нямаше мъж с нея, а само децата...", разказа работещ в четиризвездния хотел и уточни, че Мадона се е държала много добре с персонала, пила, но малко и се забавлявала с гостите си.

"Най-запомнящата се и магическа седмица за рождения ден. Благодаря на всички, които ми помогнаха да се случи", написа днес изпълнителката и публикува снимка от партито.

Още фотоси от вълнуващата седмица на певицата вижте в нашата Галерия.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !