Асдис Ран: Бих се омъжила пак

01.03.2009 09:00 | Видян 17288 пъти | Гласували 2

Асдис Ран: Бих се омъжила пак

“Бих се омъжила пак заради тази страхотна рокля” – възкликва Асдис Ран на снимките за корицата на пролетния брой на сп. Булка. Причина за ентусиазма на една от най-популярните футболни съпруги у нас е романтичната и цветна булчинска рокля на Astella Atelier, с която я изненада дизайнерката Аля Милушева.

Необичайният цвят за булчинска рокля – нежна резеда, високата линия на талията, която издължава и извайва фигурата и изящната дантела, обсипана с пролетни цветя, с която е “облечена” цялата рокля плени красавицата и стана повод за фотосесия, от която блика свежо настроение. Цветната сватбена рокля е анонс към пролетно-летния сезон на 2009, който ще толкова е наситен от към свежи цветове, че няма да подмине и булчинските тоалети. Най-актуалните тонове ще са от пастелната гама на зеленото и лилавото, издава дизайнерката Аля Милушева.

Докато красивата исландка, омъжена за нападателя на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, позира за фотосесията на изданието, екип на ТВ предаването “Такъв е животът” следеше блондинката с камера, тъй като ще излъчи риалити филм за живота й у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !