Наум Шопов учи сценарии на плажа

19.08.2018 09:22 | Видян 2424 пъти

 Наум Шопов учи сценарии на плажа

Сексапилният доктор Борис Тасев от сериала „Откраднат живот“, в чиито обувки от две години влиза дипломираният лекар Наум Шопов-младши, пече изваяно тяло на родния курорт Свети Влас. С фотоси от лятната си почивка се похвали самата звезда, която разпуска край морето с любимата си Теа Минкова.

Натовареният график на наследника на актьорска фамилия Шопови, в който до скоро се комбинираха тежки изпити по медицина и дълги снимачни дни, обаче, не му позволява да се отдаде на пълно безделие. Докато събира слънчеви лъчи край вълните, Наум учи сценария на следващия, шести сезон на медицинската драма по Нова телевизия. „Когато четеш сценариите за новите епизоди, но все още си на морето?“, написа под една от снимките си Инстаграм той.

Доктор Тасев ще се завърне като една от основните фигури в сюжета на „Откраднат живот“, който този сезон носи мотото „Анатомия на гнева“. В новите серии той ще си партнира с пресните попълнения в каста – Владо Пенев, който ще седне в директорския стол на болницата, Владо Карамазов, който ще е от двете страни на професията и Ани Пападопулу, която ще се появи като съпругата на доктор Банков (героя на Юлиян Вергов), за която до момента само се говореше, защото беше в кома в Германия.

Точно от Берлин се завърна част от екипа, който засне няколко важни сцени с Вергов, който ще разкрият, какво е правил доктор Банков, докато отсъстваще от сюжета на пети сезон.

Източник: Monitor
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !