Берлин стана снимачна площадка на Откраднат живот

16.08.2018 10:37 | Видян 1236 пъти

Берлин стана снимачна площадка на Откраднат живот

Със задачата да снима сцени в Германия още със слизането от самолета се нагърби актьорът Юлиан Вергов.

Причината е, че медицинският сериал „Откраднат живот“ ще проследи пребиваването на героя му доцент Банков зад граница. „Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение“, споделят от продукция. Със сцените от Берлин зрителите ще научат какво е правил доцент Банков по време на отсъствието си от болницата „Свети Кирил“.

Новината, че Вергов отново ще облече престилката на бившия директор на болницата, предизвика истински фурор. Феновете на лекарската драма ще видят и друг свой любимец от Народния театър в актуалната порция епизоди. Както „Монитор“ първи съобщи, Владо Карамазов е сред новите попълнения в каста. „Моят герой много добре познава двете страни на лекарската професия – и като пациент, и като... Няма да ви казвам“, намигна той.

В шефския кабинет на „Свети Кирил“ пък ще видим Владо Пенев. Чаровната Ана Пападопулу
също влиза в актьорския състав и ще има ключова роля. За по-паметливите зрители няма да е изненада, че героят на Вергов ще акостира отново в болницата, но този път със съпругата си Ева (Пападопулу), която е била дълго време в кома.

Новият шести сезон носи името „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ и трейлърът вече е факт. „Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - чувстват се стабилни, защото в работата никога не могат да загубят контрол. Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно“, коментират промото на сериала сценаристите.

„Откраднат живот“ се завръща в ефира на Нова тв от септември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !