Райна се примири – остава стара мома

16.08.2018 09:20 | Видян 1807 пъти

Райна се примири – остава стара мома

Тежък е любовният живот на изчезналата напоследък от сцени и фолк клубове Райна.

След като премина през няколко неуспешни връзки, македонката приключила поредната си афера. Заради множество натрупани разочарования и разбити надежди този път раздялата разбила цялата й психика, писа „Галерия“.

Депресията се засилвала от напредването на годините, което намалява надеждите, че бившето гадже на Коцето ще открие мъжа на живота си. След поредното разочарование Райна се чувствала постоянно в емоционална дупка, а животът й течал монотонно и скучно.

Настроението й било толкова минорно, че дори се радвала, че голяма част от лятото премина в дъждове и черни облаци, които били в пълен унисон с настроението й. Дори започнала да се съмнява дали прокоба не тегне над живота й.

„Имам нужда да ми се случи нещо ново, но тъй като това не става, започнах сама да си създавам драми. Напоследък се чувствам несигурна, съмнявам се във всичко“, разказва Райна.

Заради личния си дискомфорт певицата отлагала запис на ново парче и пускането на нов албум, за който трябва да заснеме и рекламна фотосесия. Имала чувството, че не може да довърши нещата сега, тъй като ще ги провали. Затова предприемала поредното си пътуване, където смятала, че ще остави негативните емоции и ще се завърне презаредена с положителна енергия.

В края на септември Райна ще удари 37 години, а все още не е минавала под венчило. През 2009 тя сложи край на дългогодишната си връзка с Константин и оттогава ревниво крие личния си живот, а и той явно не е много за разказване.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !