Алекс Тюркмен заби финансов директор

15.08.2018 15:38 | Видян 2020 пъти

 Алекс Тюркмен заби финансов директор

Голямата дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов-Фатик най-сетне намери любовта. Александра Тюркмен има сериозна връзка с богат французин на име Албърт Виньо, научи единствено „Галерия“ от свои сигурни източници.

Ал, както го наричат приятели, от години живее в Ню Йорк, където се занимава с хедж фондове. От няколко години е финансов директор във фонд за здравно обслужване с баснословно годишно възнаграждение.

Освен с тлъстия си портфейл, Ал може да се похвали и с привлекателна външност на фотомодел. Той е само с няколко години по-възрастен от Алекс и е луд по нея, твърдят нейни приятелки.

Тюркмен обаче се старае да запази връзката си извън публичното пространство. Мафиотската щерка веднъж вече се опари покрай авантюрата с актьора Явор Бахаров, заради когото името й редовно бе спрягано в светските хроники. След раздялата им Тюркмен се зарече никога повече връзката й да не става публично достояние.

Но докато аферата й с Бахаров бе кратка, пък макар и бурна, отношенията й с Албърт доста са се задълбочили. 26-годишната Алекс вече мисли за семейство и въпреки че с французина не живеят заедно, идеята не й е чужда. Единственото й притеснение било, че е твърде красив и вероятно никога няма да бъде само неин, признала Тюркмен пред приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !