Емилия и Башур на меден месец

10.08.2018 12:07 | Видян 2405 пъти

Емилия и Башур на меден месец

Фолкпевицата Емилия заминава на меден месец със съпруга си Жорж Башур, научи HotArena. Двамата влюбени пазят в тайна координатите на романтичната си ваканция по-строго от полигоните за тествания на НАСА.

„Лятото е в разгара си и все по-осезаемо у всеки от нас се настаняват волята за ваканция и нови преживявания. Заслужена семейна почивка в пика на сезона ще се подари и Емилия, която за първи път от много години ще си позволи повечко време за релакс. До нейния старт певицата има още две клубни изяви, които са тази седмица. Утре звездата на телевизия “Планета” ще пее в Пловдив, а на 10 август ще е специален музикален гост в Стара Загора. Работният график на Емилия вече е изпълнен с ангажименти за месец септември, когато заредена с положителни емоции, тя отново ще радва меломаните с хубавия си глас и нежно присъствие“, съобщават от Пайнер.

За около два месеца това е второто заявено отсъствие на Емилия от сцената. В края на май тя бе принудена да прекъсне професионалните си ангажименти заради смъртта на доведения й син Феди Башур, който загина в катастрофа.

Според „България Днес“ , Емилия и мъжът й ще пътуват зад граница. В началото на миналия месец тя беше забелязана да посещава Главна дирекция „Гранична полиция“ в столицата , за да си урежда документи. Една от версиите е, че изпълнителката си е подновила задграничния паспорт. Посещението й беше точно на 40-ия ден от смъртта на Феди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !