Черната Златка скъса с новото си гадже

09.08.2018 12:58 | Видян 2617 пъти

Черната Златка скъса с новото си гадже

Златка Димитрова е принудена да прекрати интимните  си отношения с бургаския бизнесмен Галин Гочев заради бившия си мъж и баща на детето ѝ – Миро.

Миро бил бесен, че Златка публично разгласи връзката си със собственика на автомивка в Бургас. Той я заплашил, че ако не преустанови веднага романса си с Гочев, бил способен да ѝ отнеме родителските права над две годишния им син.

Папараците на България Днес уловиха силиконката в момент на грандиозен скандал с Мирослав по време на събитие в столичен хотел в София.

„Внимавай как ми говориш, все пак съм майка на детето ти“, отвръщаше миската с ядосан и треперещ глас между големите паузи, които правеше докато слушаше какво ѝ нарежда Миро отсреща.

Димитрова на няколко пъти се опита да обясни, че не тя, а Галин е пуснал пръв без да я попита общата им снимка в Инстаграм, благодарение на която отношенията им станаха публични.

Изглежда Мирослав не искаше да слуша оправдания и директно крещеше заплахи към скандалната си изгора, а Златка само повтаряше : „Не ме заплашвай!“.

Димитрова не остана длъжна и обвини бившия си, че до краха в любовта им се е стигнало , тъй като той често се наливал с приятели и ставал друг човек. Мирослав Недев, изглежда все пак е постигнал целта си!

Общите влюбени снимки между брюнетката и бургаския татуиран батка Галин изчезнаха. Секнаха и лайковете под формата на сърчица, които доскорошните гълъбчета разменяха. А най-прясно доказателство е, че Златка не присъстваше на рождения ден на дъщерята на Галин, с когото доскоро демонстрираше близки отношения.

Дали тази раздяла не е знак, че Миро и Златка ще намерят пътя отново един към друг, не е ясно. Двамата продължават да следват профилите си в социалните мрежи, което в днешно време е повече от показателно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !