Нина Добрев болезнено привързана към майка си

08.08.2018 16:08 | Видян 1989 пъти

Нина Добрев болезнено привързана към майка си

Ако се чудите защо връзките на прекрасната актриса с български корени куцат, отговорът се крие в майка й.

Михаела Добрева е предан родител, но Нина била толкова болезнено привързана към нея, че отношенията им вече създавали пречки за личния й живот.

Мнозина не подозират, но двете всъщност нямат много време за себе си и за чисто женски неща, нормални за една майка и дъщеря, пише „Галерия“.

Причината е, че Михаела работи през по-голяма част от годината във Франция, а Нина има своите филмови и модни ангажименти. Срещат се рядко, докато почиват за няколко дни, както се случи наскоро, и на празници като Коледа, Нова година.

Стройната нашенка от малка е подложена на промени и е откъсната от родината си едва 2-годишна. Вероятно това е казало думата си, затова тя и до днес търси опора и закрила в майка си.

Нина не е толкова близка с баща си, почти никога не споделя общи снимки с него, но за сметка на това редовно изразява любовта си към жената, която я е създала, дори когато ги делят стотици хиляди километри. Тя непрекъснато се влияела от мнението й и редовно с допитвала до нея, даже и за прекалено интимни подробности, които би трябвало да си остават тайна за една двойка.

Това вече рефлектирало върху любовните й истории и Нина трудно успявала да задържи някой до себе си. На този етап тя е гадже с колегата си Глен Пауъл, но докога ще продължи щастието им, трудно може да се прогнозира.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !